locatie instelling hersencentrum

Locatie Alkmaar

Alkmaar is een huiselijke praktijk voor psychotherapie, diagnostiek, behandeling en advies. We helpen je graag.

Hersencentrum is een praktijk waarin het psychisch welzijn vanuit verschillende perspectieven wordt bekeken. Kinderen, jeugdigen en volwassenen kunnen bij ons terecht binnen de kortdurende generalistische ggz en de specialistische ggz. Ons team bestaat uit (GZ-)psychologen, psychotherapeuten en klinisch psychologen met diverse specialismen, waardoor wij voor veel soorten psychische klachten therapieën aanbieden. Denk hierbij aan stemmingsklachten, angsten, trauma, klachten rondom ADHD of autisme en milde persoonlijkheidsproblematiek. We bieden onder andere psychodiagnostiek, psycho-educatie, ouderbegeleiding, cognitieve gedragstherapie, schematherapie, affectfobietherapie, psychodynamische psychotherapie, omgaan met stress vanuit de polyvagaaltheorie, neurofeedback en EMDR. Diagnostiek is bij ons altijd gekoppeld aan behandeling. De meeste behandelingen worden zowel individueel als in groepen aangeboden.

Contact

Kennemerstraatweg 81
1814 GD Alkmaar
T: (072) 520 14 89
E: info@hersencentrum.nl

Postadres Hersencentrum:
Wilhelminalaan 1
1441 EK Purmerend

 

Routebeschrijving

Hersencentrum Alkmaar is gevestigd in een rijksmonument nabij het stadspark, het MCA en het stadscentrum. In 2020 is het pand volledig gerenoveerd waarbij ook goede voorzieningen zijn aangebracht voor rolstoelgebruikers. Er is parkeergelegenheid voor de deur tegen een tarief van € 2,87 per uur.
Andere parkeermogelijkheden liggen iets verder weg, meer informatie vindt u op https://www.parkerenindestad.nl/alkmaar.

Onze locatie is met het openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 2, 3 of 4, bus 163 of 167 naar bushalte Metiusgracht. Vanaf de bushalte is het drie minuten lopen naar Kennemerstraatweg 81.