over hersencentrum

Hoogwaardig professionele hulpverlening binnen een informele en ongedwongen omgeving.

Het uitgangspunt van Hersencentrum is samenwerken en verbinden. Dit kan in onze visie vanuit relatief kleinschalige vestigingen in een huiselijke sfeer. In 2005 zijn wij als neuropsychologie praktijk gestart met vestigingen in Alkmaar en Amsterdam. Tegenwoordig is er binnen Hersencentrum een evenwicht tussen psychotherapeutische en neurobiologische benadering van de menselijke psyche.

Wij onderscheiden ons daarnaast door onze kennis op het gebied van diagnostiek, zowel psychodiagnostisch, procesmatig als neuropsychologisch.

Hersencentrum is erkend voor de postacademische opleidingen tot GZ-Psycholoog, Psychotherapeut (PT) en Klinisch Psycholoog (KP). Ons team is veelzijdig en heeft een uitgebalanceerde samenwerking tussen psychotherapeuten, psychologen, neuropsychologen, GZ-psychologen en artsen.

Bestuur

Het bestuur van Hersencentrum wordt gevormd door:

Robin Glerum is sinds 2008 werkzaam in Hersencentrum en sinds 2014 als bestuurder. Robin is inhoudelijk verantwoordelijk voor de volwassenzorg in de instelling. Daarnaast is hij deeltijd werkzaam als Psychotherapeut.

Faye Koolen is sinds 2007 werkzaam in Hersencentrum. Faye is inhoudelijk verantwoordelijk voor de kinder en jeugdzorg in de instelling. Daarnaast is zij deeltijd werkzaam als Psychotherapeut.

Onno Maaskant is sinds 2017 werkzaam in Hersencentrum. Onno heeft naast de dagelijkse leiding over de organisatie de bestuursverantwoordelijkheid over de niet inhoudelijke processen in de instelling.

Toezicht

Hessel Engelbregt houdt toezicht op het bestuur. Hessel is oprichter van Hersencentrum.

contact hersencentrum