Op dit moment kunnen wij, in verband met het bereiken van ons budgetplafond, helaas geen aanmeldingen meer aannemen voor Kind en Jeugd cliënten afkomstig uit de gemeente Haarlem.

Volwassenen die verzekerd zijn bij Menzis en zich bij ons aanmelden kunnen wij alleen kortdurende generalistische ggz-behandelingen aanbieden van maximaal 10 behandelconsulten.

Aanmeldingen voor klachten die meer dan 10 behandelconsulten vergen mogen wij contractueel niet uitvoeren. Je kunt contact opnemen met de zorgbemiddelaar van Menzis. Zij kunnen je helpen met het zoeken naar een andere zorgaanbieder.

Het streven is om een aanmelding binnen 2 werkdagen te verwerken. Het kan voorkomen dat de verwerkingstijd wat langer is, wegens een tijdelijke toename van aanmeldingen. Je ontvangt een e-mailbericht wanneer de aanmelding is verwerkt.

Indien je wegens ernstige klachten niet zo lang kunt wachten, kun je contact opnemen met de zorgbemiddelaar van jouw zorgverzekering. De zorgbemiddelaar kan dan kijken of een andere instelling eerder plek voor je heeft.

Houd er rekening mee dat je pas op de wachtlijst wordt geplaatst nadat de screening heeft plaatsgevonden.

Aanmelden bij Hersencentrum

Via het onderstaande formulier kun je je direct aanmelden bij Hersencentrum. Het formulier wordt verwerkt via onze beveiligde verbinding via het portaal van CRS Tromp. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op wanneer je het formulier invult.

Klik hier voor meer informatie over het maken van een afspraak bij Hersencentrum. 

Klik hier voor een overzicht van de wachttijden.

Aanmeldformulier