Op dit moment kunnen wij, in verband met het bereiken van ons budgetplafond, helaas geen aanmeldingen meer aannemen voor Kind en Jeugd cliënten afkomstig uit de gemeente Haarlem.

Op dit moment kunnen wij, in verband met het bereiken van ons budgetplafond, helaas geen aanmeldingen meer aannemen voor volwassen cliënten die zijn verzekerd bij de zorgverzekeringen van CZ en Menzis.

Je kunt contact opnemen met de zorgbemiddelaar van jouw zorgverzekering. Zij kunnen je helpen met het zoeken naar een andere zorgaanbieder.

Helaas kan de verwerkingstijd van nieuwe aanmeldingen door een enorme toename in aanvragen op dit moment oplopen tot 8 weken. Ook loopt de wachtduur van onze wachtlijst hierdoor op. Onze excuses, wij vinden dit erg vervelend.

Indien je wegens ernstige klachten niet zo lang kunt wachten, kun je contact opnemen met de zorgbemiddelaar van jouw zorgverzekering. De zorgbemiddelaar kan dan kijken of een andere instelling eerder plek voor je heeft.

Houd er rekening mee dat je pas op de wachtlijst wordt geplaatst nadat de screening heeft plaatsgevonden.

Aanmelden bij Hersencentrum

Via het onderstaande formulier kun je je direct aanmelden bij Hersencentrum. Het formulier wordt verwerkt via onze beveiligde verbinding via het portaal van CRS Tromp. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op wanneer je het formulier invult.

Klik hier voor meer informatie over het maken van een afspraak bij Hersencentrum. 

Klik hier voor een overzicht van de wachttijden.

Aanmeldformulier