Aanmelden Volwassenen

U kunt zich aanmelden bij alle locaties van Hersencentrum via onderstaand aanmeldformulier. 

Er zijn enkele uitzonderingen:

Indien u bent verzekerd bij CZ kunnen wij uw aanmelding op dit moment helaas niet aannemen. Voor CZ hebben wij contractuele beperkingen waardoor er in 2024 voorlopig nog geen nieuwe cliënten kunnen worden aangenomen. Wij verwachten vanaf het tweede kwartaal nieuwe aanmeldingen aan te kunnen nemen. Zodra dat mogelijk is informeren wij u hierover via onze website.

Heeft u een hulpvraag voor ASS (autisme spectrum stoornis) dan kunt u zich alleen aanmelden voor diagnostiek en behandeling op onze locaties in Haarlem en Alkmaar. 

Aanmelden Kind en Jeugd bij Hersencentrum

Aanmeldingen van kinderen woonachtig in gemeente Amsterdam kunnen wij niet aannemen  Wij kunnen in 2024 helaas geen nieuwe kinderen en jeugdigen in behandeling nemen die woonachtig zijn in de gemeente Amsterdam. De gemeente Amsterdam heeft eenzijdig besloten om haar beleid te wijzigen bij het inkopen van jeugdzorg. Hoewel de gemeente Amsterdam onze goede staat van dienst erkend heeft zij ons geen contract voor 2024 aangeboden. We betreuren de beleidswijziging voor inkoop en financiering van jeugdzorg van de gemeente Amsterdam ten zeerste. Aanmeldingen uit omliggende gemeentes (Diemen, Uithoorn, Ouderkerk a/d Amstel en de jeugdregio’s Zaanstreek-Waterland en Haarlemmermeer) kunnen wel worden aangenomen voor al onze locaties.

Via het onderstaande formulier kun je je direct aanmelden bij Hersencentrum. Het formulier wordt verwerkt via onze beveiligde verbinding via het portaal van CRS Tromp. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op wanneer je het formulier invult.

Klik hier voor meer informatie over het maken van een afspraak bij Hersencentrum. 

Klik hier voor een overzicht van de wachttijden.

Alle onderstaande verplichte velden moeten correct en volledig worden ingevuld. Ook het burgerservice nummer, e-mail adres en (mobiel) telefoonnummer. Incomplete of onjuist ingevulde aanmeldingen nemen wij niet in behandeling.

Aanmeldformulier