Jessica PijlNeuropsycholoog, GZ-psycholoog, Psychotherapeut

    Jessica is bij ons werkzaam als GZ-psycholoog en psychotherapeut.

    Ik ben in 2001 afgestudeerd in de klinische en neuropsychologie aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Sindsdien heb ik ruime ervaring opgedaan in verschillende sectoren van de geestelijke gezondheidszorg voor uiteenlopende problematiek in de psychiatrie, de medische psychologie, verpleeghuiszorg en een psychologenpraktijk. In de behandeling vind ik het belangrijk dat iemand zich op zijn gemak voelt en heb ik aandacht voor de sterke kanten van de cliënten door een positieve, respectvolle en gelijkwaardige benadering. Mijn persoonlijke stijl wordt gekenmerkt door ongedwongenheid, speelsheid en een vleugje humor.

    Ik heb aanvullende scholing gevolgd op het gebied van de cognitieve gedragstherapie, EMDR, mindfulness, oplossingsgerichte therapie, positieve psychologie, Acceptance and Commitment therapy, schematherapie en psychodynamische therapie. Mijn expertise ligt in de behandeling van (complexe) PTSS en traumagerelateerde klachten, angst- en depressieve klachten, laag zelfbeeld en het omgaan met chronische ziekten en cognitieve beperkingen.

    Ik ben GZ-psycholoog (BIG), Cognitief gedragstherapeut VGCT, EMDR practitioner VEN, Mindfulness trainer en tevens Psychotherapeut (BIG).

    BIG-nummers: 29909875925 (Gezondheidszorgpsycholoog) en 49909875916 (Psychotherapeut)