Sietske van BakelPsycholoog

    Sinds 2019 ben ik verbonden aan Hersencentrum, waar ik met volwassenen werk. Momenteel ben ik werkzaam op de vestiging in Purmerend.

    In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam in de richting Klinische Psychologie. Daarna heb ik ervaring opgedaan als POH-GGZ in een huisartsenpraktijk, gecombineerd met werken als psycholoog in een GGZ-praktijk. Eerder heb ik ervaring opgedaan in de medische psychologie en bij een onderzoeksafdeling in een ziekenhuis.

    In de behandeling vind ik het belangrijk om een persoonlijke aanpak te hebben en goed aan te sluiten bij de wensen en behoeften van iemand. Daarnaast vind ik het belangrijk om oog te hebben voor de kernwaarden van iemand en daardoor iemand weer in zijn of haar kracht te kunnen zetten.

    Binnen Hersencentrum behandel ik zowel kortere als langere trajecten, waarin ik gebruik maak van aspecten van cognitieve gedragstherapie (CGT), oplossingsgerichte therapie, inzichtgevende therapie, traumaverwerkingstherapie en acceptance and commitment therapie (ACT). Ook vind ik het belangrijk dat naasten betrokken kunnen worden bij de behandeling. Daarnaast maak ik in de behandeling gebruik van e-Health om zo zelfredzaamheid en eigen regie te vergroten en ook handvatten te bieden die buiten en na de behandeling kunnen worden ingezet.