Corona update 8 mei 2020

 In Geen categorie

Tot op heden zijn de behandellocaties van Hersencentrum nog gesloten en zullen de behandelingen in de huidige vorm worden voortgezet. Bij nieuwe communicatie vanuit het RIVM zullen wij dit opnieuw evalueren.

Momenteel is vanuit de overheid besloten om komende tijd gefaseerd een versoepeling van de intelligente lockdown door te voeren. Vanuit Hersencentrum zijn wij druk bezig om ons gereed te maken voor de versoepelde maatregelen. Wij doen er alles aan om de Hersencentrum behandellocaties klaar te maken voor het op een veilige wijze uitvoeren van de 1,5 meter behandeling en houden ons aan de door het RIVM vastgestelde maatregelen.

Bij het openen van de locaties zal uw behandelaar contact met u opnemen en voor overige updates kunt u de website blijven raadplegen.

Hartelijke groet, team Hersencentrum