Letty DekkerKlinisch Psycholoog, Psychotherapeut, Groepspsychotherapeut

  Letty is GZ-psycholoog en gespecialiseerd tot klinisch psycholoog. Tevens is zij psychotherapeut en groepspsychotherapeut.

  Sinds 2015 is Letty werkzaam bij Hersencentrum als klinisch psycholoog / psychotherapeute. Daarvoor heeft zij gewerkt bij Transvisie Zorg, het Medisch Centrum Alkmaar en het Ministerie van Defensie. Haar ervaring ligt op het gebied van het uitvoeren van (neuro)psychologisch onderzoek , individuele- en groepstherapieën bij volwassenen. Ze heeft cursussen systeemtherapie gevolgd en zodoende voert zij ook systeemtherapieën uit.

  Zij ziet zichzelf als een generalist met een holistische visie en is als zodanig opgeleid, waarbij zij op zoek gaat naar een verband tussen de klachten van cliënt en de achtergrond geschiedenis met als doel maatwerk te leveren en aan te sluiten bij de wensen van cliënt.

  Binnen Hersencentrum is ze ook werkzaam als werkbegeleider voor psychotherapeuten in opleiding en als supervisor voor GZ-psychologen in opleiding en praktijkopleider voor PT’ers in opleiding.

  BIG-nummer: 39026439825

  Mere Vos