Psychiater
Klinisch Psycholoog
Psychotherapeut
GZ-Psycholoog
Neuropsycholoog

(M/V), post-pensioen instroom welkom

neurotherapeut met grote interesse in non-invasieve neuromodulatietechnieken
Wij zijn op zoek naar een neurotherapeut met grote interesse in non-invasieve neuromodulatietechnieken. Je geeft zelf neurofeedbacktrainingen en begeleidt Ma stagiaires in het maken van EEG opnames en het geven van trainingen. Daarbij denk je vanuit een praktische en ondernemende visie mee over de aanschaf van de nodige materialen voor het uitbreiden van de neuromodulatie tak binnen Hersencentrum. Een Ma/Msc. diploma als psycholoog, technische handigheid en vaardigheid met computersystemen alsmede ervaring met neurofeedback zijn een vereiste. Je levert een bijdrage aan het wetenschappelijk onderzoek en wilt jezelf de komende jaren ontwikkelen als het gezicht van Hersencentrum op het gebied van neuromodulatie.

Salaris vacature neurotherapeut conform CAO GGZ, schaal 54-65, afhankelijk van opleiding en ervaringsjaren.

GZ-Psycholoog, Psychotherapeut, Klinisch Psycholoog en Psychiater m/v
Wij zoeken op meerdere locaties in Noord-Holland een GZ-Psycholoog, Psychotherapeut, Klinisch Psycholoog en Psychiater m/v met interesse om ons te helpen bij het vormgeven van een gegroeide organisatie. Bij ons kun je verder groeien als behandelaar en hoofdbehandelaar. Generalistisch denken en affiniteit met jeugdigen en volwassenen is een pré, specialisatie is echter zeker geen contra.

Hersencentrum is sinds 2005 een jonge en dynamische organisatie met momenteel ruim 50 medewerkers, verspreid over 4 vestigingen. Hersencentrum besteedt veel aandacht aan een geborgenheid en teamsfeer en biedt kansen voor jonge collega’s om zich te ontwikkelen tot BIG geregistreerde therapeuten. Na de overname van het failliete Spel Psychologen Amstelveen en Purmerend zijn wij actief aan het werken aan nieuwe verbinding vanuit hoge kwaliteit. Hierin kun je een belangrijke rol spelen.

Salaris vacatures GGZ conform CAO GGZ, schaal 64-75, afhankelijk van opleiding en ervaringsjaren.

Meer over Hersencentrum en het Hersencentrum GGZ team