Vacature:Hersencentrum is op zoek naar basispsychologen, zowel kinder- en jeugd als volwassenen, voor verschillende locaties.

 In Geen categorie

Het uitgangspunt van Hersencentrum is samenwerken en verbinden. In onze visie kan dit vanuit relatief kleinschalige vestigingen in een huiselijke sfeer. We zijn op zoek naar iemand die graag in teamverband werkt.

 

Wij zoeken een basispsycholoog die zich leergierig, transparant en betrokken opstelt. Hij stelt zich open op naar collega’s betreffende eigen handelen en het aannemen van adviezen. Hij voegt zich goed in het team en neemt actief deel aan de intervisies en regiebehandelaar uren. Tegelijkertijd kan de basispsycholoog zelfstandig werken en heeft enige ervaring met het bieden van behandelingen (minimaal 1 jaar). Er is flexibiliteit betreffende werkzaamheden en werklocaties.

Tot het takenpakket van de basispsycholoog behoren onder andere:
– Het verrichten van intakes en uitvoeren indicatiestelling.
– Het verrichten van psychologische en orthopedagogische diagnostiek met behulp van tests, observaties en interviews teneinde de problematiek van de cliënt of het cliëntsysteem in kaart te brengen, te begrijpen en een adequate aanpak te formuleren.

– Het verrichten van individuele behandelingen, in zowel de BGGZ als in de SGGZ, en mogelijk het uitvoeren van groepsbehandelingen.

 

De inschaling is conform de CAO-GGZ in overeenstemming met de huidige werkervaring.

 

Sollicitaties en CV naar: personeelszaken@hersencentrum.nl